Ordföranden har ordet 21-03-09

En hälsning från vår "nygamle" ordförande, innehållande bland annat hans tankar om verksamheten i dessa Coronatider.

Kursverksamheten

Hej klubbkompisar !
Som nybliven ordförande får jag tacka för förtroendet och hoppas vi skall få ett trivsamt år trots Coronan.
Skriver här då jag tror de flesta aktiva i klubben finns här,går väl ut till övriga när alla länkar på hemsidan börjat fungera.
Vi hade ett digitalt arbetsmöte i onsdags där vi gick igenom div planering inför våren ,kommitéer som tillsattes och skall fyllas på efter hand med frivilliga.
Prio närmast är kursverksamhet, jag vet att det finns många duktiga hundförare som kanske är eller varit instruktör som kan hjälpa till, tanken är att vi skall köra valp,unghund och allmänlydnadskurser i första hand och sedan lägga till helgkurser med prova på kurser i bruks och lydnad samt riktade dagar för uppletande, inkallning och platsliggande med och utan skott.
Ni kan höra av er direkt till mig om ni kan hjälpa till med något.
Kurserna kommer att läggas efter behov.
Det kommer läggas ut på klubbens FB sida inom kort, info till hundägare där de kan göra sina intresse anmälningar.
Så snart vi får lite översikt vad folk vill ha kan vi lägga ut kurser med datum.
Valp och unghundskurs kommer att starta innom kort oavsett.
Det lär väl inte bli någon större tävlingaktivitet under våren och då passar det bra att ha helgaktiviteter och bredda medlemsantalet i klubben.
Jag ser fram emot stort angangemang av aktiva.
Ordf.Lasse H

Kursinformation
Det börjar våras och närma sig för kursstarter, tyvärr ställer pandemin till det vilket innebär att kurser kommer att hållas enbart utomhus och med begränsade deltagare antal.
För att kunna planera kurserna ber vi att ni snabbt skickar in er intresseanmälan direkt på denna e-mejl adress: info@ullaredsbk.se
Lämna info. om vilken kurs som passar er och dag eller kväll samt namn och telefon nr i detta mejl, efter sammanställning denna vecka lägges anmälningsinfo ut på klubbens hemsida www.ullaredsbk.se under kurser, där ni gör er slutgiltiga anmälan.
V kommer att i första hand köra kurser för:
valpar mellan 3-5 månader
unghundar mellan 6-8 månader
Allmänlydnad 9 månader och uppåt
Normalt brukar våra kurser starta 18,30 men kommer även att köra någon kurs dagtid kl.14,00
Förhoppningsvis kommer vi erbjuda mera specialkurser och prova på kurser under våren i olika bruksgrenar, även helgkurser kan bli aktuella och valpträffar, info om dessa kommer löpande när det blir aktuellt på hemsidan och FB sidan.
Välkomna till våra kurser!
Ullareds Brukshundklubb