Inbjudan till läger 10-13 maj

Årets läger genomförs av en grupp medlemmar som hyr klubben privat,   allt för att kunna genomföra lägret med ett pris i bästa Ullaredsandan. Till lägret inbjuds i första hand klubbens egna medlemmar. Sen fyller vi på med tidigare deltagare, och först därefter går det ut en officiell inbjudan.

Årets instruktörer är:

Henning Hysing (sök) FULLT

Mikael Ryberg (spår) FULLT

Karin Daun (Lydnad)

Läs mer om dessa i inbjudan som finns för nedladdning i sin helhet längst ned på sidan.

Vi samlas onsdag kväll 18.00 om ni har möjlighet. Torsdag till lördag bestämmer instruk-törerna samling. Söndagen utnyttjas till fri träning för alla deltagare, även instruktörer.

Lägret anordnas enl. principen självhushåll ni ordnar egen frukost och lunch. I lägerkost- naden ingår fika till för- och eftermiddagar. Vi har laktos och glutenfritt om ni önskar. (ta med egen termos). Kvällsmaten ordnar vi gemensamt genom grillning, hämtning av pizzor, kinamat eller liknande.

Uppställning av husvagn/bil, tält ingår i lägeravgiften, el kan erbjudas till begränsade platser för 50 kr/dygn.

Som förkunskap är det önskvärt att nivån ligger på appellklass eller att föraren har tidigare erfarenheter.

Vi vill ha er anmälan senast den 31 mars om du vill vara med i Lydnad, spår- eller sökgruppen. Här gäller först till kvarn då platserna är begränsade, därefter reservplatser.

För mer information och ANMÄLAN: Följ denna länk

Välkomna till

årets mysigaste läger!

-där Marängsviss är ett måste!

Lägergruppen:

Carina, Lasse, Kennet och Mattias.