Hallandskampen 17 oktober i Varberg

Inbjudan till Hallandskampen Den 17 oktober i Varberg

Work Shop

Kurs i Lek och belöningsutveckling workshop lördag och söndagen den 11–12 september i samarbete med Rebecka Borssén ifrån Sirius Hundtjänst

KM 2021

Den 12:e juni avgjordes klubbmästerskapet i lydnad. Våra duktiga tjejer visade framfötterna.

Bruksträning

Klubbmästerskap den 12 juni

KM! Ännu går det att anmäla sig till KMet i lydnad den 12/6. Anmäl via SMS till 0723299002. Mer info nedan

Köp dina bingolotter här

Vet du att du kan köpa bingolotter genom vår hemsida. Smidigt för dig och bra för klubben. Det utgår nämligen provision för varje såld lott och pengar behövs ju alltid. Gå ner på sidan och klicka på Bingolotters logotype så kommer Du direkt till ett beställningsformulär. Smidigt, eller hur.

Ordföranden har ordet 21-03-09

En hälsning från vår "nygamle" ordförande, innehållande bland annat hans tankar om verksamheten i dessa Coronatider.

Årsmöte 2020-02-21

Vi välkomnar alla medlemmar till vårt årsmöte för året 2020 på grund av rådande pandemi kommer detta hållas via Zoom istället. Viktigt är att anmälan (för att få en länk till Årsmötet) ska göras till info@ullaredsbk.se senast den 14 februari

Valp och unghundskursen kommer att starta 10 augusti

Vill du anmäla dig? använd länken nedan.

Ny kogga framröstad

På senaste medlemsmötet fick medlemmarna rösta om vilken logga de ville ha.