Ullareds Brukshundklubb

Distriktsmästerskap

Den 3-5 maj arrangerar Hallandsdistriktets klubbar gemensamt Distriktmästerskap i Lydnad och Bruks.

De olika grenarna har fördelats på klubbarna. Falkenberg ansvarar för lydnaden, Ullared har rapporten, Varberg sök, Oskarsström spår och Laholm har hand om skyddet, Halmstad har fått brukslydnaden på sin lott (förutom rapportens högre och lägre klass). De ordnar också med lite festligheter på lördagkvällen.

Huvudarena blir i  Halmstad. Helgen inleds med Elit-lydnad på fredagskvällen, Det utlovas ett "SM-upplägg"

På lördagen blir det specialerna i Spår, Sök och Rapport. Pga att det inte finns en fungerande rapportbana i Halmstad kommer rapporten att gå på UBKs bana i Gällared. Där kommer också lydnaden för högre och lägre att gå. Elithundarna får vänta med sin lydnad till på söndagen och då åka till Halmstad.

Det blir ett stort arrangemang och det kommer att behövas en del funktionärer. Vill du vara funktionär? Ta kontakt med någon av  DM-gruppens representanter. Vilka de är ser du i Presentationsfoldern External link(klicka på länken för att öppna pdf-filen)

ti apr 22 @18:30 - 08:45PM
Kursstart Rallylydnad Nyb.